hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    japonská vaječná (1).JPGjaponská vaječná (2).JPG
    • japonská vaječná (1).JPG
    • japonská vaječná (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar. Do vývaru poté vložíme na tenké plátky nakrájený petržel, sojovou omáčku a přivedeme k varu. Vaříme 7 minut. Potom přidáme na drobnější kousky nakrájený zázvor, nasekanou petrželku a 2 lžičky kukuřičného škrobu. Vše důkladně promícháme, stáhneme plamen na polovinu a povaříme 5 minut. Přidáme rozšlehaná vejce, která v hrnci ještě chvíli mícháme. Vypneme plamen, vložíme rýžové nudle a necháme je v polévce pod pokličkou 5 minut dojít. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz