hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    japonská vaječná (1).JPGjaponská vaječná (2).JPG
    • japonská vaječná (1).JPG
    • japonská vaječná (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar. Do vývaru poté vložíme na tenké plátky nakrájený petržel, sojovou omáčku a přivedeme k varu. Vaříme 7 minut. Potom přidáme na drobnější kousky nakrájený zázvor, nasekanou petrželku a 2 lžičky kukuřičného škrobu. Vše důkladně promícháme, stáhneme plamen na polovinu a povaříme 5 minut. Přidáme rozšlehaná vejce, která v hrnci ještě chvíli mícháme. Vypneme plamen, vložíme rýžové nudle a necháme je v polévce pod pokličkou 5 minut dojít. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz