hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bulharská dršťková (2).JPGBulharská dršťková (1).JPG
    • Bulharská dršťková (2).JPG
    • Bulharská dršťková (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Dršťky obvykle zakoupíme již předvařené. Vložíme je do tlakového hrnce, zalijeme vodou, přidáme sůl a vaříme je od začátku pískání hrnce 25 minut. Vody dáme tolik aby jsme po uvaření dršťěk měli cca 1,5 l vývaru. Do vývaru přidáme všechno koření, česnek nakrájený na plátky, ocet, olej, přivedeme k varu a vaříme 12 minut. Po 6 minutách přidáme papriku nakrájenou na kostičky a dovaříme dle předepsaného času. Polévku samozřejmě dle chuti dosolíme. Hotovou polévku vypneme a vlijeme do ní kefír. Vše promícháme metličkou a podáváme. Polévku zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz