hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    havířská fazolečka (2).JPGhavířská fazolečka (1).JPG
    • havířská fazolečka (2).JPG
    • havířská fazolečka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku. Fazole potom uvaříme v osoleném vývaru z morkové kosti do kterého přidáme také bobkový list a nové koření. Fazole vaříme 30 minut od začátku syčení hrnce. Koření vyndáme a přelijeme vývar i s fazolemi do polévkového hrnce. Přidáme skořici a ocet a a povaříme 5 minut. Potom přidáme kysanou smetanu a žloutky, které spolu se smetanou rozmícháme metličkou. Stáhneme plamen na polovinu a necháme polévku povařit ještě 3 minuty. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz