hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    havířská fazolečka (2).JPGhavířská fazolečka (1).JPG
    • havířská fazolečka (2).JPG
    • havířská fazolečka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku. Fazole potom uvaříme v osoleném vývaru z morkové kosti do kterého přidáme také bobkový list a nové koření. Fazole vaříme 30 minut od začátku syčení hrnce. Koření vyndáme a přelijeme vývar i s fazolemi do polévkového hrnce. Přidáme skořici a ocet a a povaříme 5 minut. Potom přidáme kysanou smetanu a žloutky, které spolu se smetanou rozmícháme metličkou. Stáhneme plamen na polovinu a necháme polévku povařit ještě 3 minuty. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz