hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ostravská porková polévka (2).JPGOstravská porková polévka (1).JPG
    • Ostravská porková polévka (2).JPG
    • Ostravská porková polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve propláchneme kroupy a uvaříme je v osolené vodě v tlakovém hrnci. Od začátku syčení hrnce odpočítejte 30 minut. Hotové kroupy scedíme a zatím je necháme v zakrytém talíři. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přilijeme všechen vývar, vložíme pórek nakrájený na kolečka, která ještě přepůlíme. Přidáme pepř, dle chuti sůl a jáhly. Jáhly před vložením do polévky třikrát prolijte horkou vodou. Přivedeme polévku k varu a povaříme 12 minut. Vypneme plamen a přidáme rozšlehané vejce. Polévku řádně promícháme metličkou. Hotovo. Dobrou a zdravou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz