hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ostravská porková polévka (2).JPGOstravská porková polévka (1).JPG
    • Ostravská porková polévka (2).JPG
    • Ostravská porková polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve propláchneme kroupy a uvaříme je v osolené vodě v tlakovém hrnci. Od začátku syčení hrnce odpočítejte 30 minut. Hotové kroupy scedíme a zatím je necháme v zakrytém talíři. Na másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přilijeme všechen vývar, vložíme pórek nakrájený na kolečka, která ještě přepůlíme. Přidáme pepř, dle chuti sůl a jáhly. Jáhly před vložením do polévky třikrát prolijte horkou vodou. Přivedeme polévku k varu a povaříme 12 minut. Vypneme plamen a přidáme rozšlehané vejce. Polévku řádně promícháme metličkou. Hotovo. Dobrou a zdravou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz