hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Zeleninový vývar se zapraženými vločkami (2).JPGZeleninový vývar se zapraženými vločkami (1).JPG
    • Zeleninový vývar se zapraženými vločkami (2).JPG
    • Zeleninový vývar se zapraženými vločkami (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci připravíme vývar. Kořenovou zeleninu, cibuli a koření vaříme alespoň 40 minut. Když je vývar hotový, scedíme ho zeleninu vložíme do mixéru. Do zeleninového vývaru přidáme na menší kousky nakrájenou kapustu, dle potřeby dolijeme vodu a vaříme v tlakovém hrnci dalších 12 minut. 2 - Ovesné vločky na másle lehce opražíme a zalijeme je 1,7 l vývaru. Do polévky vložíme také namixovanou zeleninu, dle chuti polévku dosolíme, případně můžete přidat trochu mletého černého pepře. Vše povaříme dokud vločky nezměknou, obvykle stačí 10 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz