hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Zeleninový vývar se zapraženými vločkami (2).JPGZeleninový vývar se zapraženými vločkami (1).JPG
    • Zeleninový vývar se zapraženými vločkami (2).JPG
    • Zeleninový vývar se zapraženými vločkami (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci připravíme vývar. Kořenovou zeleninu, cibuli a koření vaříme alespoň 40 minut. Když je vývar hotový, scedíme ho zeleninu vložíme do mixéru. Do zeleninového vývaru přidáme na menší kousky nakrájenou kapustu, dle potřeby dolijeme vodu a vaříme v tlakovém hrnci dalších 12 minut. 2 - Ovesné vločky na másle lehce opražíme a zalijeme je 1,7 l vývaru. Do polévky vložíme také namixovanou zeleninu, dle chuti polévku dosolíme, případně můžete přidat trochu mletého černého pepře. Vše povaříme dokud vločky nezměknou, obvykle stačí 10 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz