hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    polabský slepičí vývar.JPG
    • polabský slepičí vývar.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci uvaříme v osolené vodě kroupy. Od začátku syčení hrnce odpočítáme 30 minut a kroupy jsou hotové. Hotové kroupy scedíme. 2 - V tlakovém hrnci vaříme v osolené vodě slepici spolu s předepsaným kořením. Čím déle se vývar vaří, tím je zdravější. Celkově by jste měli získat cca 1,5 - 1,7 l vývaru. Uvařenou slepici necháme vychladnout, obereme z ní maso a nakrájíme ho na menší kousky. Na menší kousky nakrájíme také kapustu a vložíme ji zpět do vývaru a vaříme doměkka, ideálně znovu v tlakovém hrnci, bude měkká do 12 minut. Vývar s kapustou vlijte do polévkového hrnce, přidejte kroupy a dle chuti polévku dochuťte solí a pepřem. Na talíři polévku ozdobíme špalíčky jarní cibulky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz