hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    polabský slepičí vývar.JPG
    • polabský slepičí vývar.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci uvaříme v osolené vodě kroupy. Od začátku syčení hrnce odpočítáme 30 minut a kroupy jsou hotové. Hotové kroupy scedíme. 2 - V tlakovém hrnci vaříme v osolené vodě slepici spolu s předepsaným kořením. Čím déle se vývar vaří, tím je zdravější. Celkově by jste měli získat cca 1,5 - 1,7 l vývaru. Uvařenou slepici necháme vychladnout, obereme z ní maso a nakrájíme ho na menší kousky. Na menší kousky nakrájíme také kapustu a vložíme ji zpět do vývaru a vaříme doměkka, ideálně znovu v tlakovém hrnci, bude měkká do 12 minut. Vývar s kapustou vlijte do polévkového hrnce, přidejte kroupy a dle chuti polévku dochuťte solí a pepřem. Na talíři polévku ozdobíme špalíčky jarní cibulky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz