Postup
1 - Nejprve si připravíme vývar z morkové kosti. Cibuli nastrouháme na kolečka. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vše důkladně promícháme a za občasného promíchání povaříme 3 minuty pod pokličkou. Potom přidáme lžíci hladké mouky a vše opět důkladně promícháme a povaříme 2 minuty. Poté cibuli zalijeme 1,5 l vývaru z morkové kosti, vše důkladně promícháme, přivedeme k varu, téměř stáhneme plamen a povaříme 15 minut. 2 - Mezitím si v troubě předehřáté na 200 stupňů opečeme po obou stranách chlebíčkovou veku. Stačí 3 minuty na každou stranu. Jednotlivé porce polévky nalijeme do misek, které vydrží vyšší teplotu v troubě. Přidáme nejprve lžíci strouhaného ementálu, pak položíme do prostředku předpečenou veku, kterou z vrchu posypeme strouhaným parmezánem. Takto připravené porce pečeme v troubě pod grilem předehřátým na 200 stupňů 5 - 7 minut. A je to. Před podáváním ještě jednotlivé porce lehce posypte strouhaným parmezánem. Dobrou chuť.