hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pařížská česká cibulačka (3).JPGpařížská česká cibulačka (2).JPG
    • pařížská česká cibulačka (3).JPG
    • pařížská česká cibulačka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar z morkové kosti. Cibuli nastrouháme na kolečka. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vše důkladně promícháme a za občasného promíchání povaříme 3 minuty pod pokličkou. Potom přidáme lžíci hladké mouky a vše opět důkladně promícháme a povaříme 2 minuty. Poté cibuli zalijeme 1,5 l vývaru z morkové kosti, vše důkladně promícháme, přivedeme k varu, téměř stáhneme plamen a povaříme 15 minut. 2 - Mezitím si v troubě předehřáté na 200 stupňů opečeme po obou stranách chlebíčkovou veku. Stačí 3 minuty na každou stranu. Jednotlivé porce polévky nalijeme do misek, které vydrží vyšší teplotu v troubě. Přidáme nejprve lžíci strouhaného ementálu, pak položíme do prostředku předpečenou veku, kterou z vrchu posypeme strouhaným parmezánem. Takto připravené porce pečeme v troubě pod grilem předehřátým na 200 stupňů 5 - 7 minut. A je to. Před podáváním ještě jednotlivé porce lehce posypte strouhaným parmezánem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz