hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pařížská česká cibulačka (3).JPGpařížská česká cibulačka (2).JPG
    • pařížská česká cibulačka (3).JPG
    • pařížská česká cibulačka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar z morkové kosti. Cibuli nastrouháme na kolečka. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vše důkladně promícháme a za občasného promíchání povaříme 3 minuty pod pokličkou. Potom přidáme lžíci hladké mouky a vše opět důkladně promícháme a povaříme 2 minuty. Poté cibuli zalijeme 1,5 l vývaru z morkové kosti, vše důkladně promícháme, přivedeme k varu, téměř stáhneme plamen a povaříme 15 minut. 2 - Mezitím si v troubě předehřáté na 200 stupňů opečeme po obou stranách chlebíčkovou veku. Stačí 3 minuty na každou stranu. Jednotlivé porce polévky nalijeme do misek, které vydrží vyšší teplotu v troubě. Přidáme nejprve lžíci strouhaného ementálu, pak položíme do prostředku předpečenou veku, kterou z vrchu posypeme strouhaným parmezánem. Takto připravené porce pečeme v troubě pod grilem předehřátým na 200 stupňů 5 - 7 minut. A je to. Před podáváním ještě jednotlivé porce lehce posypte strouhaným parmezánem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz