hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    žižkovská zelná polévka (2).JPGžižkovská zelná polévka (1).JPG
    • žižkovská zelná polévka (2).JPG
    • žižkovská zelná polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí nakrájíme na menší kousky. V tlakovém hrnci si z žebra připravíme vývar. Na poslední půlhodinu vaření vývaru přidáme horkou vodou propláchnuté kroupy a povaříme spolu s žebrem ještě 30 minut. Celkově by jste měli mít 2 l vývaru z uzeného žebra. 2 - Žebro vyndáme z vývaru, obereme z něj všechno maso a nakrájíme ho na menší kousky. Vývar vlijeme scedíme a kroupy necháme zatím v cedníku. Do polévkového hrnce nalijeme scezený vývar, přidáme na kousky nakrájené zelí , dle chuti polévku osolíme a vaříme dokud zelí není měkké. Když zelí začne měknout, vložíme do polévky uvařené kroupy a polévku dovaříme. Hotovou polévku zahustíme rozšlehaným vejcem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz