hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    žižkovská zelná polévka (2).JPGžižkovská zelná polévka (1).JPG
    • žižkovská zelná polévka (2).JPG
    • žižkovská zelná polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí nakrájíme na menší kousky. V tlakovém hrnci si z žebra připravíme vývar. Na poslední půlhodinu vaření vývaru přidáme horkou vodou propláchnuté kroupy a povaříme spolu s žebrem ještě 30 minut. Celkově by jste měli mít 2 l vývaru z uzeného žebra. 2 - Žebro vyndáme z vývaru, obereme z něj všechno maso a nakrájíme ho na menší kousky. Vývar vlijeme scedíme a kroupy necháme zatím v cedníku. Do polévkového hrnce nalijeme scezený vývar, přidáme na kousky nakrájené zelí , dle chuti polévku osolíme a vaříme dokud zelí není měkké. Když zelí začne měknout, vložíme do polévky uvařené kroupy a polévku dovaříme. Hotovou polévku zahustíme rozšlehaným vejcem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny







    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz