hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    eintopf (2).JPGeintopf (1).JPG
    • eintopf (2).JPG
    • eintopf (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z morkové kosti a kližky s i uvaříme v tlakovém hrnci vývar, celkově budeme potřebovat 3 litry vývaru. Zelenina by měla být ve vývaru mírně ponořená, takže budete potřebovat tolik vývaru aby jste jím zeleninu zalili. Maso vyndáme, necháme vychladnout a nakrájíme ho na menší kousky. Maso zatím necháme v talíři. Vývar vlijeme do polévkového hrnce, přidáme květák a listovou kapustu nakrájené na menší kousky, kedlubnu nakrájenou na hranolky, mrkev, celer a petržel nakrájíme na struhadle na tenké plátky, brambory na kostičky, přidáme sůl a koření a přivedeme k varu. Vaříme dokud není květák a brambory měkké. 2 - Mezitím si z másla mouky připravíme jíšku. Na rozpuštěném másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme lžíci hladké mouky a dobře vše metličkou promícháme, zalijeme 350 ml vývaru, znovu vše promícháme metličkou, přivedeme k varu, téměř stáhneme plamen a hotovu jíšku vložíme do polévky a polévku vaříme dokud není zelenina měkká. Nakonec přidáme na plátky nakrájený česnek majoránku, vrátíme do polévky nakrájené maso a povaříme ještě 5 minut. Hotovo. Polévka je velmi silná a chutná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny



















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz