hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    eintopf (2).JPGeintopf (1).JPG
    • eintopf (2).JPG
    • eintopf (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z morkové kosti a kližky s i uvaříme v tlakovém hrnci vývar, celkově budeme potřebovat 3 litry vývaru. Zelenina by měla být ve vývaru mírně ponořená, takže budete potřebovat tolik vývaru aby jste jím zeleninu zalili. Maso vyndáme, necháme vychladnout a nakrájíme ho na menší kousky. Maso zatím necháme v talíři. Vývar vlijeme do polévkového hrnce, přidáme květák a listovou kapustu nakrájené na menší kousky, kedlubnu nakrájenou na hranolky, mrkev, celer a petržel nakrájíme na struhadle na tenké plátky, brambory na kostičky, přidáme sůl a koření a přivedeme k varu. Vaříme dokud není květák a brambory měkké. 2 - Mezitím si z másla mouky připravíme jíšku. Na rozpuštěném másle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme lžíci hladké mouky a dobře vše metličkou promícháme, zalijeme 350 ml vývaru, znovu vše promícháme metličkou, přivedeme k varu, téměř stáhneme plamen a hotovu jíšku vložíme do polévky a polévku vaříme dokud není zelenina měkká. Nakonec přidáme na plátky nakrájený česnek majoránku, vrátíme do polévky nakrájené maso a povaříme ještě 5 minut. Hotovo. Polévka je velmi silná a chutná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny



















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz