hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kulajda z vysočiny (1).JPGkulajda z vysočiny (2).JPG
    • kulajda z vysočiny (1).JPG
    • kulajda z vysočiny (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci připravíme z kořenové zeleniny zeleninový vývar. Celkem ¨by jste měli mít cca 1,2 litru hotového vývaru. 2 - Do vývaru vložíme brambory nakrájené na kostičky, kmín a vaříme dokud brambory nejsou měkké. Když brambory začnou měknout přidejte čerstvé houby nakrájené na plátky nebo sušené, které je nutno předem nechat namočené. Přidejte také kopr a dle chuti sůl.Do polévky je potom přidáme i s vodou, ve které se namáčeli. Když brambory změknou přidáme podmáslí a kysanou smetanu. Přidáme vejce uvařené na tvrdo a nakrájené na kostičky. Vše důkladně promícháme a necháme 3 minut přejít varem na staženém plameni. Hotovou polévku ozdobte čerstvým koprem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar







  • Ostatní













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz