hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kulajda z vysočiny (1).JPGkulajda z vysočiny (2).JPG
    • kulajda z vysočiny (1).JPG
    • kulajda z vysočiny (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci připravíme z kořenové zeleniny zeleninový vývar. Celkem ¨by jste měli mít cca 1,2 litru hotového vývaru. 2 - Do vývaru vložíme brambory nakrájené na kostičky, kmín a vaříme dokud brambory nejsou měkké. Když brambory začnou měknout přidejte čerstvé houby nakrájené na plátky nebo sušené, které je nutno předem nechat namočené. Přidejte také kopr a dle chuti sůl.Do polévky je potom přidáme i s vodou, ve které se namáčeli. Když brambory změknou přidáme podmáslí a kysanou smetanu. Přidáme vejce uvařené na tvrdo a nakrájené na kostičky. Vše důkladně promícháme a necháme 3 minut přejít varem na staženém plameni. Hotovou polévku ozdobte čerstvým koprem. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar







  • Ostatní













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz