hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čínská slepičí polévka s houbami  (3).JPGČínská slepičí polévka s houbami  (4).JPG
    • Čínská slepičí polévka s houbami  (3).JPG
    • Čínská slepičí polévka s houbami  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme slepici, zalijeme ji dostatkem vody, přidáme nové koření, celý černý pepř, bobkový list, sůl a velkou hrst koriandru i se stvoly. Vaříme cca 1 hodinu. 2 - Slepici vyndáme z tlakového hrnce, necháme ji vychladnout a obereme z ní maso, které nakrájíme na menší kousky. Vývar scedíme a vyndáme kuličky koření, bobkový list a koriandr- Do vývaru vložíme na kolečka nastrouhanou kořenovou zeleninu a povaříme ještě 10 minut. Dle potřeby dolijeme vodu. Celkem by jste měli mít 1,5 - 1,7 l vývaru. 3 - Na lžíci sádla lehce zasmahneme žampiony nastrouhané na plátky, zalijeme je vývarem, vrátíme zpět maso ze slepice nakrájené na menší kousky, pepř, ocet, dle chuti můžeme polévku dosolit a povaříme 12 minut na mírně staženém plameni. Nakonec přidejte do polévky rozšlehaná vejce, které ještě chvíli v polévce metličkou mícháme. Necháme přejít 3 minuty varem na staženém plameni, přidáme tak akorát nudlí, vypneme plamen a necháme nudle pod pokličkou 5 minut dojít. Jednotlivé porce ozdobte čerstvým koriandrem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz