hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čínská slepičí polévka s houbami  (3).JPGČínská slepičí polévka s houbami  (4).JPG
    • Čínská slepičí polévka s houbami  (3).JPG
    • Čínská slepičí polévka s houbami  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme slepici, zalijeme ji dostatkem vody, přidáme nové koření, celý černý pepř, bobkový list, sůl a velkou hrst koriandru i se stvoly. Vaříme cca 1 hodinu. 2 - Slepici vyndáme z tlakového hrnce, necháme ji vychladnout a obereme z ní maso, které nakrájíme na menší kousky. Vývar scedíme a vyndáme kuličky koření, bobkový list a koriandr- Do vývaru vložíme na kolečka nastrouhanou kořenovou zeleninu a povaříme ještě 10 minut. Dle potřeby dolijeme vodu. Celkem by jste měli mít 1,5 - 1,7 l vývaru. 3 - Na lžíci sádla lehce zasmahneme žampiony nastrouhané na plátky, zalijeme je vývarem, vrátíme zpět maso ze slepice nakrájené na menší kousky, pepř, ocet, dle chuti můžeme polévku dosolit a povaříme 12 minut na mírně staženém plameni. Nakonec přidejte do polévky rozšlehaná vejce, které ještě chvíli v polévce metličkou mícháme. Necháme přejít 3 minuty varem na staženém plameni, přidáme tak akorát nudlí, vypneme plamen a necháme nudle pod pokličkou 5 minut dojít. Jednotlivé porce ozdobte čerstvým koriandrem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz