hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    fazolová se zelím (1).JPGfazolová se zelím (2).JPG
    • fazolová se zelím (1).JPG
    • fazolová se zelím (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku. Fazole i s vodou ve které stály, vložíme do tlakového hrnce, zalijeme dostatkem vody, přidáme bobkový list, slaninu a na plátky nakrájený česnek. Od doby kdy začne hrnec syčet, vaříme fazole 35 - 40 minut. Na konci by jste měli mít 1,7 - 2 l vývaru. 2 - Vývar scedíme, vyndáme slaninu a bobkový list. Oboje můžete vyhodit. Do vývaru přidáme na menší kousky nakrájené zelí, na drobno nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený pórek, brambory nakrájené na kostičky, dle chuti sůl a všechno koření. Polévku vaříme dokud nejsou brambory a zelenina měkké. Obvykle stačí tradičních 12 minut. Polévka je hustá, sytá a velmi zdravá. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz