hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    fazolová se zelím (1).JPGfazolová se zelím (2).JPG
    • fazolová se zelím (1).JPG
    • fazolová se zelím (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku. Fazole i s vodou ve které stály, vložíme do tlakového hrnce, zalijeme dostatkem vody, přidáme bobkový list, slaninu a na plátky nakrájený česnek. Od doby kdy začne hrnec syčet, vaříme fazole 35 - 40 minut. Na konci by jste měli mít 1,7 - 2 l vývaru. 2 - Vývar scedíme, vyndáme slaninu a bobkový list. Oboje můžete vyhodit. Do vývaru přidáme na menší kousky nakrájené zelí, na drobno nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený pórek, brambory nakrájené na kostičky, dle chuti sůl a všechno koření. Polévku vaříme dokud nejsou brambory a zelenina měkké. Obvykle stačí tradičních 12 minut. Polévka je hustá, sytá a velmi zdravá. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz