hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    zelná hrstková s tvarohem (1).JPGzelná hrstková s tvarohem (2).JPG
    • zelná hrstková s tvarohem (1).JPG
    • zelná hrstková s tvarohem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ze předepsaných surovin si připravíme zeleninový vývar. Kroupy uvaříme v tlakovém hrnci v lehce osolené vodě. Od začátku syčení hrnce nastavíme na minutce 30 minut. 2 - Do hrnce vložíme na menší kousky nakrájené zelí a zalijme ho 1,7 l vývaru. Polévku přivedeme k varu, osolíme a vaříme dokud zelí nezačne měknout. Potom přidáme v horké vodě důkladně propláchnuté jáhly, uvařené kroupy a ovesné vločky, stáhneme trochu plamen a povaříme ještě 10 minut. Nakonec do polévky přidáme tvaroh, metličkou ho rozmícháme a na téměř staženém plameni povaříme 2 minuty. Hotovo. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar








  • Ostatní










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz