hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    polévka z koktejlu po turecku (1).JPGpolévka z koktejlu po turecku (2).JPG
    • polévka z koktejlu po turecku (1).JPG
    • polévka z koktejlu po turecku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na másle. Přidáme na drobno nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, promícháme a povaříme na mírně staženém plameni 5 minut. Přidáme koření, víno, na menší kousky nakrájený fenykl a přilijeme 1,4 l rybího vývaru. Šafrán natlučeme ve hmoždíři a misku tzv. vymejeme vývarem a přidáme do polévky. Dle chuti osolíme. Vaříme dokud fenykl nezměkne. 2 - V menším hrnci uvaříme v osolené vroucí vodě s hrstkou petrželky mořský koktejl 10 - 15 minut. Plody scedíme nebo si vývar z nich necháme na rychlou rybí polévku. 3 - Uvařené plody vložíme do polévky a necháme přejít ještě 5 minut varem. Hotovou polévku ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz