hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    polévka z koktejlu po turecku (1).JPGpolévka z koktejlu po turecku (2).JPG
    • polévka z koktejlu po turecku (1).JPG
    • polévka z koktejlu po turecku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na másle. Přidáme na drobno nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, promícháme a povaříme na mírně staženém plameni 5 minut. Přidáme koření, víno, na menší kousky nakrájený fenykl a přilijeme 1,4 l rybího vývaru. Šafrán natlučeme ve hmoždíři a misku tzv. vymejeme vývarem a přidáme do polévky. Dle chuti osolíme. Vaříme dokud fenykl nezměkne. 2 - V menším hrnci uvaříme v osolené vroucí vodě s hrstkou petrželky mořský koktejl 10 - 15 minut. Plody scedíme nebo si vývar z nich necháme na rychlou rybí polévku. 3 - Uvařené plody vložíme do polévky a necháme přejít ještě 5 minut varem. Hotovou polévku ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz