hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    tradiční millagitnaway (1).JPGtradiční millagitnaway (2).JPG
    • tradiční millagitnaway (1).JPG
    • tradiční millagitnaway (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci na másle povaříme na drobno nakrájenou cibuli, na kolečka nastrouhanou mrkev, na kostičky nakrájenou papriku, oloupané a na menší kousky nakrájené jablko a hovězí maso. Vše za občasného promíchání povaříme 5 minut. Přidáme karí, muškátový oříšek a promícháme, přidáme moukou, promícháme a povaříme 1 minutu. Vše zalijeme vývarem, přidáme nadrcený hřebíček, pepř, spařená, oloupaná a nasekaná rajčata, lžíci másla, dle chuti osolíme, přivedeme k varu, stáhneme plamen a vaříme pomalu 35 minut. Na dno každého talíře vložte lžíci rýže a zalijte ji polévkou. Polévku ozdobte nasekanými mandlemi a ke každému talíři přiložte 1 banán. Na fotce mandle ani banán neuvidíte, jelikož jsem na ně zapomněl...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny




















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz