hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    tradiční millagitnaway (1).JPGtradiční millagitnaway (2).JPG
    • tradiční millagitnaway (1).JPG
    • tradiční millagitnaway (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V hrnci na másle povaříme na drobno nakrájenou cibuli, na kolečka nastrouhanou mrkev, na kostičky nakrájenou papriku, oloupané a na menší kousky nakrájené jablko a hovězí maso. Vše za občasného promíchání povaříme 5 minut. Přidáme karí, muškátový oříšek a promícháme, přidáme moukou, promícháme a povaříme 1 minutu. Vše zalijeme vývarem, přidáme nadrcený hřebíček, pepř, spařená, oloupaná a nasekaná rajčata, lžíci másla, dle chuti osolíme, přivedeme k varu, stáhneme plamen a vaříme pomalu 35 minut. Na dno každého talíře vložte lžíci rýže a zalijte ji polévkou. Polévku ozdobte nasekanými mandlemi a ke každému talíři přiložte 1 banán. Na fotce mandle ani banán neuvidíte, jelikož jsem na ně zapomněl...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny




















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz