hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    fasolada řecká fazolová (2).JPGfasolada řecká fazolová (1).JPG
    • fasolada řecká fazolová (2).JPG
    • fasolada řecká fazolová (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku. Potom je slijeme, vložíme do tlakového hrnce a od doby kdy začne hrnec syčet, vaříme 35 - 40 minut. Do polévkového hrnce nalijeme 1,5 l vody, ve které se vařili fazole a všechny fazole. Přidáme na tenká kolečka nastrouhanou mrkev, na tenké plátky nakrájený celer, česnek nakrájený také na plátky, nasekanou petrželku, na malé kousky nakrájenou chilli papričku, protlak, pepř a olivový olej. Dle chuti polévku osolíme, vše promícháme, přivedeme k varu a povaříme 12 minut. Fasolada patří k nejvíce typickým řeckým polévkám. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz