hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    fasolada řecká fazolová (2).JPGfasolada řecká fazolová (1).JPG
    • fasolada řecká fazolová (2).JPG
    • fasolada řecká fazolová (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku. Potom je slijeme, vložíme do tlakového hrnce a od doby kdy začne hrnec syčet, vaříme 35 - 40 minut. Do polévkového hrnce nalijeme 1,5 l vody, ve které se vařili fazole a všechny fazole. Přidáme na tenká kolečka nastrouhanou mrkev, na tenké plátky nakrájený celer, česnek nakrájený také na plátky, nasekanou petrželku, na malé kousky nakrájenou chilli papričku, protlak, pepř a olivový olej. Dle chuti polévku osolíme, vše promícháme, přivedeme k varu a povaříme 12 minut. Fasolada patří k nejvíce typickým řeckým polévkám. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz