hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jitrnicová libenská polévka (2).JPGjitrnicová libenská polévka (1).JPG
    • jitrnicová libenská polévka (2).JPG
    • jitrnicová libenská polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci připravíme vývar z morkové kosti. V hotovém vývaru morek rozmixujeme. Celkově by jsme měli mít 1,5 - 1,7 l vývaru. V tlakovém hrnci také uvaříme v lehce osolené vodě kroupy, které před vařením propláchneme vodou. Od doby kdy hrnec začne syčet, vaříme kroupy 30 minut a je hotovo. 2 - Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, zalijeme ji morkovým vývarem, přidáme vymačkané jitrnice a vše, zejména jitrnicovou náplň, dobře rozmícháme. Vše povaříme 10 minut,přidáme prolisovaný česnek a všechno koření, případně polévku dle chuti dosolíme. Stáhneme trochu plamen a povaříme polévku ještě 5 minut. Do hotové polévky vložíme uvařené a scezené kroupy a polévku opět promícháme. Dobrou jitrnicovou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz