Postup
1 - V tlakovém hrnci uvaříme předem namočené fazole dle návodu na sáčku. Od doby kdy hrnec začne syčet, si nastavte 35 - 40 minut a fazole jsou hotové. 2 - V hrnci zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidejte na plátky nakrájený česnek, na kostičky nakrájený řapík celeru. Vše promíchávejte a vařte cca 3 minuty. Potom přidejte spařená a oloupaná rajčata, na kostičky nakrájené brambory, na kousky nakrájené bílé zelí, fazolové lusky a fazole i s vývarem. Pokud vývaru nebude tolik aby se všechna zelenina v něm uvařila, dolijte do hrnce dle potřeby vodu. Polévku dle chuti osolte a opepřete a vařte dokud brambory nezměknou. Nakonec polévku dle vlastních preferencí dosolíme nebo dopepříme a je hotovo. Na talíři jednotlivé porce ozdobte strouhaným parmezánem. Dobrou chuť.