hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    australská zimní polévka (1).JPGaustralská zimní polévka (2).JPG
    • australská zimní polévka (1).JPG
    • australská zimní polévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci připravíme vývar z předního hovězího s kostí. Poté si v tlakovém hrnci uvaříme čočku, je to rychlejší. Do polévkového hrnce vložíme všechny předepsané suroviny upravené dle předpisu a zalijeme dostatkem hovězího vývaru. Do polévky samozřejmě vložíme uvařené hovězí nakrájené na menší kousky. Dle chuti polévku osolíme, přidáme mletý černý pepř, přivedeme k varu a povaříme polévku 20 minut. Polévka je hustá zeleninou a velmi chutná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz