hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    australská zimní polévka (1).JPGaustralská zimní polévka (2).JPG
    • australská zimní polévka (1).JPG
    • australská zimní polévka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si v tlakovém hrnci připravíme vývar z předního hovězího s kostí. Poté si v tlakovém hrnci uvaříme čočku, je to rychlejší. Do polévkového hrnce vložíme všechny předepsané suroviny upravené dle předpisu a zalijeme dostatkem hovězího vývaru. Do polévky samozřejmě vložíme uvařené hovězí nakrájené na menší kousky. Dle chuti polévku osolíme, přidáme mletý černý pepř, přivedeme k varu a povaříme polévku 20 minut. Polévka je hustá zeleninou a velmi chutná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz