hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    děkanská z oves_vlocek (1).JPG
    • děkanská z oves_vlocek (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme v tlakovém hrnci vývar z morkové kosti. Měli by jste mít 1,5 l hotového vývaru na polévku. Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce a necháme ji na ohni rozpustit. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a rychle ji zpěníme. Potom přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a ovesné vločky. Vše dobře promícháváme a vaříme cca 2 minuty. 2 - Polévku zalijeme 1,5 l vývaru, přidáme pepř a mletou papriku, dle chuti sůl a rozmarýn. Vše dobře promícháme, přivedeme k varu a vaříme na mírně staženém plameni 12 minut. Polévka je lahodné chuti. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz