hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    děkanská z oves_vlocek (1).JPG
    • děkanská z oves_vlocek (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme v tlakovém hrnci vývar z morkové kosti. Měli by jste mít 1,5 l hotového vývaru na polévku. Slaninu nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce a necháme ji na ohni rozpustit. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a rychle ji zpěníme. Potom přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a ovesné vločky. Vše dobře promícháváme a vaříme cca 2 minuty. 2 - Polévku zalijeme 1,5 l vývaru, přidáme pepř a mletou papriku, dle chuti sůl a rozmarýn. Vše dobře promícháme, přivedeme k varu a vaříme na mírně staženém plameni 12 minut. Polévka je lahodné chuti. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz