hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bulharská zelná polévka (1).JPG
    • Bulharská zelná polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí nakrouháme na jemno, mrkev nastrouháme, rajčata spaříme, oloupeme a nasekáme na drobno. Cibuli nakrájíme na drobno. Do hrnce nalijeme trochu oleje, přidáme cibuli a 100 ml vody. Přivedeme k varu a povaříme na mírně staženém plameni 2 minuty. Potom přidáme nakrouhané zelí, nastrouhanou mrkev a oloupaná nasekaná rajčata. Dobře promícháme a povaříme také 2 minuty. Vše zalijeme 1,5 l drůbežího vývaru, dle chuti osolíme a povaříme 12 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz