hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kafírská šorba (1).JPGkafírská šorba (2).JPG
    • kafírská šorba (1).JPG
    • kafírská šorba (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kližku uvaříme v tlakovém hrnci. Od doby kdy hrnce začne syčet, vaříme 40 minut. Do polévkového hrnce vložíme na plátky nakrájené žampiony, zalijeme je 1,5 - 1,7 l vývaru z kližky, přivedeme k varu, přidáme všechno koření a dle chuti sůl a povaříme 10 minut. Uvařenou kližku nakrájíme na menší nudličky a vrátíme zpět do polévky. V misce rozšleháme vejce a za stálého míchání metličkou je vlijeme do polévky. Ještě chvílí je rozmícháváme metličkou, potom necháme polévku 3 minuty přejít varem a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz