hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kafírská šorba (1).JPGkafírská šorba (2).JPG
    • kafírská šorba (1).JPG
    • kafírská šorba (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kližku uvaříme v tlakovém hrnci. Od doby kdy hrnce začne syčet, vaříme 40 minut. Do polévkového hrnce vložíme na plátky nakrájené žampiony, zalijeme je 1,5 - 1,7 l vývaru z kližky, přivedeme k varu, přidáme všechno koření a dle chuti sůl a povaříme 10 minut. Uvařenou kližku nakrájíme na menší nudličky a vrátíme zpět do polévky. V misce rozšleháme vejce a za stálého míchání metličkou je vlijeme do polévky. Ještě chvílí je rozmícháváme metličkou, potom necháme polévku 3 minuty přejít varem a je hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz