hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    lahodná hrachová polévka (1).JPG
    • lahodná hrachová polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách namáčíme ideálně přes noc. Do tlakového hrnce vložíme uzené žebro, plátek krkovice a namočený hrách i s vodou. Vše zalijeme dostatkem vody. Přivedeme k varu a od začátku pískání hrnce povaříme 35 minut. Maso a žebro vyndáme, maso nakrájíme na kostičky a z žebra obereme maso. Hrách s vývarem nalijeme do polévkového hrnce, celkem by jste měli mít 1,5 l vývaru. Hrách rozmixujeme, přidáme uzené, hořčici, na kostičky nakrájenou papriku, koření a polévku osolíme. Vše povaříme na mírně staženém plameni 12 minut. Tři minuty před koncem přidáme prolisovaný česnek. Dle chuti polévku dosolíme a je hotovo. Na talíři zdobíme jednotlivé porce nakrájenou jarní cibulkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz