hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    lahodná hrachová polévka (1).JPG
    • lahodná hrachová polévka (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách namáčíme ideálně přes noc. Do tlakového hrnce vložíme uzené žebro, plátek krkovice a namočený hrách i s vodou. Vše zalijeme dostatkem vody. Přivedeme k varu a od začátku pískání hrnce povaříme 35 minut. Maso a žebro vyndáme, maso nakrájíme na kostičky a z žebra obereme maso. Hrách s vývarem nalijeme do polévkového hrnce, celkem by jste měli mít 1,5 l vývaru. Hrách rozmixujeme, přidáme uzené, hořčici, na kostičky nakrájenou papriku, koření a polévku osolíme. Vše povaříme na mírně staženém plameni 12 minut. Tři minuty před koncem přidáme prolisovaný česnek. Dle chuti polévku dosolíme a je hotovo. Na talíři zdobíme jednotlivé porce nakrájenou jarní cibulkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz