hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pražský zelný šmak s uzenou vůní (1).JPGpražský zelný šmak s uzenou vůní (2).JPG
    • pražský zelný šmak s uzenou vůní (1).JPG
    • pražský zelný šmak s uzenou vůní (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z mrkve, celeru, petržele, cibule, spolu s bobkovým listem a novým kořením si v tlakovém hrnci připravíme zeleninový vývar. Celkem by jsme měli mít 1 , 5 l vývaru. Zelí nakrouháme na jemno, vložíme do hrnce, přilijeme zcezený vývar bez koření, dle chuti polévku osolíme, přidáme ovesné vločky a na kostičky nakrájený plátek uzené krkovice. Přivedeme k varu a povaříme na mírně staženém plameni 15 minut. Hotovo. Šmak je na stole. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz