hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jičínská hladká ančka (1).JPGjičínská hladká ančka (2).JPG
    • jičínská hladká ančka (1).JPG
    • jičínská hladká ančka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Houby nakrájíme-nastrouháme na tenké plátky, vložíme je do hrnce, zalijeme je vodou, přidáme kmín a sůl, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Potom přilijeme 300 ml vody, a znovu povaříme ještě 5 minut na staženějším plameni. Nakonec do polévky přidáme rozšlehané vejce a kysanou smetanu a vše dobře promícháme metličkou. Do každé porce polévky přidáme jeden brambor uvařený na loupačku a nakrájíme ho na 4 díly. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz