hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jičínská hladká ančka (1).JPGjičínská hladká ančka (2).JPG
    • jičínská hladká ančka (1).JPG
    • jičínská hladká ančka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Houby nakrájíme-nastrouháme na tenké plátky, vložíme je do hrnce, zalijeme je vodou, přidáme kmín a sůl, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Potom přilijeme 300 ml vody, a znovu povaříme ještě 5 minut na staženějším plameni. Nakonec do polévky přidáme rozšlehané vejce a kysanou smetanu a vše dobře promícháme metličkou. Do každé porce polévky přidáme jeden brambor uvařený na loupačku a nakrájíme ho na 4 díly. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz