hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kureci_sJatr_svitkem (2).JPGkureci_sJatr_svitkem (1).JPG
    • kureci_sJatr_svitkem (2).JPG
    • kureci_sJatr_svitkem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme kuřecí směs na polévku a kuřecí játra, přidáme kuličky pepře, zalijeme vodou, osolíme a připravíme si vývar. Z vývaru vyndáme skelet, necháme vychladnout a obereme z něj maso, které trochu pokrájíme a vložíme zpět do polévky. Vývar přecedíme a přidáme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a česnek a na drobno nakrájenou cibuli. Vše přivedeme k varu a povaříme 12 minut. 2 - Uvařená játra rozmixujeme v mléce, přidáme zbytek předepsaných surovin a vytvoříme si těsto konzistence jako na palačinku. Jako palačinku pak těsto také na pánvi osmahneme. Svítek necháme trochu vychladnout a nakrájíme ho na menší kousky, které vložíme do polévky. Dle chuti dosolíme, polévku povaříme ještě 10 minut a je hotovo. Svítek je velmi chutný. Na talíři porce ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar












  • Na svítek











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz