hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kureci_sJatr_svitkem (2).JPGkureci_sJatr_svitkem (1).JPG
    • kureci_sJatr_svitkem (2).JPG
    • kureci_sJatr_svitkem (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do tlakového hrnce vložíme kuřecí směs na polévku a kuřecí játra, přidáme kuličky pepře, zalijeme vodou, osolíme a připravíme si vývar. Z vývaru vyndáme skelet, necháme vychladnout a obereme z něj maso, které trochu pokrájíme a vložíme zpět do polévky. Vývar přecedíme a přidáme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a česnek a na drobno nakrájenou cibuli. Vše přivedeme k varu a povaříme 12 minut. 2 - Uvařená játra rozmixujeme v mléce, přidáme zbytek předepsaných surovin a vytvoříme si těsto konzistence jako na palačinku. Jako palačinku pak těsto také na pánvi osmahneme. Svítek necháme trochu vychladnout a nakrájíme ho na menší kousky, které vložíme do polévky. Dle chuti dosolíme, polévku povaříme ještě 10 minut a je hotovo. Svítek je velmi chutný. Na talíři porce ozdobte čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na vývar












  • Na svítek











  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz