hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Galská garbýra (1).JPGGalská garbýra (2).JPG
    • Galská garbýra (1).JPG
    • Galská garbýra (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku. Fazole potom scedíme, vložíme je spolu s uzeným žebrem do hrnce, zalijeme vodou tak aby žebro bylo ponořené. Pokud je žebro moc velké přelomte ho. Vaříme dokud fazole nezměknou. Když fazole začnou měknout, vyndáme žebro, přidáme na kostičky nakrájené brambory, prolisovaný česnek a na kostičky nakrájenou šunku. Ze žeber obereme maso, nakrájíme ho a vrátíme zpět do polévky. Polévku dle chuti osolíme a přidáme černý pepř. Dovaříme dokud nejsou brambory a fazole měkké. Na talíři ozdobte jednotlivé porce čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz