hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    zelnackas_krupkami.JPG
    • zelnackas_krupkami.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí i se šťávou vložíme do hrnce a zalijeme 1,4 l vody, přidáme kroupy, přivedeme k varu a povaříme 12 minut. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, zaprášíme hladkou moukou, velmi krátce 1/2 minuty zasmahneme a přilijeme 400 ml vody a vše metličkou dobře promícháme. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a povaříme jíšku 10 minut. Takto připravenou jíšku přidáme do polévky a povaříme vše ještě 7 minut. Na talíři porce ozdobíme několika kousky škvarků. Polévka je velmi chutná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz