hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    zelnackas_krupkami.JPG
    • zelnackas_krupkami.JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Zelí i se šťávou vložíme do hrnce a zalijeme 1,4 l vody, přidáme kroupy, přivedeme k varu a povaříme 12 minut. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, zaprášíme hladkou moukou, velmi krátce 1/2 minuty zasmahneme a přilijeme 400 ml vody a vše metličkou dobře promícháme. Přivedeme k varu, stáhneme plamen a povaříme jíšku 10 minut. Takto připravenou jíšku přidáme do polévky a povaříme vše ještě 7 minut. Na talíři porce ozdobíme několika kousky škvarků. Polévka je velmi chutná. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz